Aţi donat:   8102000 , care ajută   211127   de copii
Aţi donat 8.102.000 €, care ajută 211.127 de copii.

Ediția 2015

Festivalul Brazilor de Crăciun 2015
Ediția a XV-a

Doar cine a pornit vreodată de la zero poate cunoaște emoțiile cu care organizam, în anul 2001, prima ediție a Festivalului Brazilor de Crăciun. Au trecut 15 ani de atunci, 15 ani în care designeri renumiți, personalități din mediul de afaceri, diplomație, cultură și media și-au reunit forțele pentru a da o șansa la educație copiilor rămași, fără nicio vină, în afara sistemului.
Pentru acești micuți, luna decembrie nu este nici luna cadourilor, nici a vacanțelor, nici a bradului de Crăciun. În timp ce familiile noastre se pregatesc, cu mic, cu mare, pentru sarbatori și excursii îndelung plănuite, sute de mii de copii își freaca mâinile nu în ateptarea Moșului, ci pentru a se mai scutura de frig. Căci sărăcia golește de conținut cuvinte precum sărbători sau vacanță.

Donează

În România anului 2015, aproape 400.000 de copii nu sunt integrați în sistemul de învățamânt: în loc sa fie ghidați de educatori, învățători sau profesori, își învață lecțiile în școala vieții. De peste 25 de ani, Salvați Copiii face eforturi ca, cel puțin atunci când vine vorba despre accesul la educație,
copiii din orice medii sociale să pornească la drum cu șanse egale. Mai mult decât un eveniment monden, Festivalul Brazilor de Crăciun este o cale elegantă de a strânge fonduri pentru a le putea oferi acestor copii șansa la educație, la integrarea în societate, la un viitor decent.

Cu ajutorul sponsorilor care au acceptat cu generozitate să se alăture cauzei noastre și al designerilor care au pus inspirație și pasiune în crearea celor mai frumoși brăduți, în edițiile anterioare am reușit strângerea a circa 3,3 milioane de euro, pe care i-am investit în asistarea a peste 23.000 de beneficiari. În numele lor, le mulțumim tuturor celor care înțeleg ca o mână întinsă poate schimba destine.

Andi Moisescu, Președinte
Gabriela Alexandrescu, Președinte Executiv

Comitetul de organizare:
Amalia Năstase, Andreea Raicu, Andi Moisescu, Corina Bârlădeanu, Cornel Ilie, Tereza Munteanu, Laura Coroianu, Gabriela Alexandrescu

Brazii acestei ediții au fost creați de: Doina Levintza, Stephan Pelger, Irina Neacșu, Carmen Ormenișan, Malvina Cservenschi, Iris Șerban, Hamid Nicola Katrib, cu sprijinul Pop Art Design, Omid Ghannadi & Amalia Enache, MATIUS & Philips România, Zenya Atelier & Mădălina Stan, Lama Arhitectura, Dragoș Epure & Anca Lungu, cu sprijinul Inio.ro, PNK Casual, Ioana Ciolacu, Cristina Săvulescu, Mihai Țopescu, Cornel Ilie & Adelina Ivan, Bogdan Adrian Lefter & Honeywell, Tudor. Personal Tailor, în colaborare cu Miso Architects, Rozalia Bot, Diana Stoicescu & Miruna Darie by Createlier, cu sprijinul Euromedia și Salvați Copiii & Ștefania Mircea.

Comunicat de presă
Festivalul Brazilor de Crăciun 2015 – pentru al 15-lea an consecutiv, lumea bună face lumea mai bună

Comunicat de presă
Gala Festivalului Brazilor de Crăciun a strâns 250.000 de Euro pentru copiii din medii defavorizate


Galerie foto

brazi:
conferința de presă:
Eveniment: