Adela Pârvu, cu sprijinul DYPETY.RO & Eglo România

Bradul iluminării

Adjudecat de Kaufland România

Ceea ce ne face fericiți este dincolo de propria persoană, atunci când ne găsim sensul în a aduce bucurie celorlalți, dar mai ales celor aflați în nevoie. Și ce nevoie poate fi mai mare pentru copii decât să fie sprijiniți, ghidați, iubiți? Să le iluminăm calea vieții cu sfaturi bune, cu mângâieri, dar și cu acțiuni concrete.

Bradul iluminării este un astfel de simbol, al acțiunilor în urma cărora cei ajutați și cei care ajută se ridică deasupra grijilor și problemelor, mai aproape de aspirația fiecăruia către o viață trăită conștient, asumat, dincolo de ego, hrănindu-se cu iubire și împărtășind-o mai departe. Iluminare – calea către răspândirea iubirii ce o avem încapsulată în noi.

Realizat din fibră de sticlă în fabrica DYPETY din România, prima companie românească ce produce armătură pentru construcții și stâlpi de iluminat stradal din fibră de sticlă. Este un material ușor, extrem de rezistent, sustenabil, fără a fi afectat de către intemperii. Pentru realizarea bradului, așa cum sunt e valabil și pentru produsele DYPETY, au fost folosite tehnologii de printare 3D. Translucența materialului permite iluminarea acestuia de la interior, iar în cazul acestui brad au fost folosite benzi LED de ultimă generație de la Eglo România. Benzile LED sunt dimabile ca intensitate a luminii, iar culorile RGB pot fi reglate dintr-o aplicație dedicată. Ambele companii menționate sprijină inovația și educația în domeniile lor, dovadă și prezența lor în cadrul acestei gale ediția 2022.

Dimensiuni: 200 X 70 cm

Materiale: fibră de sticlă