Iulia Totoianu & Libris.ro

Melior Mundus

Adjudecat de PEPCO România

Cum ar fi să trăim într-o lume în care toate dorințele copiilor devin realitate? Sau într-o lume în care orice gând bun se întâmplă întocmai? Dar mai ales, într-o lume în care până la urmă…totul va fi bine?
Dacă nici ție nu îți mai este greu să-ți imaginezi o așa lume, atunci vraja brăduțului a funcționat! Melior Mundus (O lume mai bună) este incantația celor peste 100 de mici vrăjitori care au pus baghetă de la baghetă pentru a rescrie viitorul ce poate părea înfricoșător.
Prima lecție de magie constă, după spusele mini-magilor, în punerea unei dorințe. Astfel, Melior Mundus este construit din dorințele autentice și gândurile bune a peste 100 de copilași care, fără niciun filtru, și-au lăsat visurile să leviteze în mulțimea de scrisori care împodobesc brăduțul de anul acesta. Ele vorbesc despre „o lume în care mama și tata sunt acasă”, despre „o lume în care nu mai există războaie”, despre „o lume în care avem grijă de planetă”, despre „o lume în care oamenii ajută alți oameni”, despre ei, despre noi, despre acțiuni și schimbări, despre suflete calde și minți blânde, despre ce și cine ar face o lume mai bună.

Dimensiuni: 100 X 160 cm

Materiale: Lemn și hârtie